10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

По-бавно от очакваното: Влахович на линия чак през февруари

0
Душан Влахович, Пер Схурс, Ювентус - Торино
БТА

Ювентус набра скорост в последните кръгове, което се очакваше веднага щом някои контузени се завърнат. Италианският гранд обаче получи и лоши вести от лазарета, като стана ясно, че Душан Влахович да бъде извън игра до края на месец януари. Това означава, че той ще пропусне поне четири мача на торинци, съобщиха италианските медии.

22-годишният сърбин не е играл за „бианконерите“ от 25 октомври, когато бе терена 70 минути при загубата от Бенфика с 3:4 в Шампионската лига. Оттогава Влахович е извън игра заради проблем с адукторите. За Сърбия той се появи в два мача Световното първенство.

Старши треньорът Масимилиано Алегри се надяваше Влахович да се завърне напълно възстановен след турнира в Катар, но нещата не се развиха по план.

„Тутоспорт“ съобщи, че Влахович ще пропусне дербито срещу Наполи и е малко вероятно да участва в мачовете на Ювентус срещу Монца и Аталанта в шампионата и втората среща с Монца, която е за Купата на Италия. „Старата госпожа“ се надява нападателят да бъде отново на разположение от февруари, но все още няма конкретна дата за завръщането му.
 
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.