10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално: Левски привлече халф

0

Ръководството на Левски обяви официално привличането на халфа Асен Чандъров. 24-годишният полузащитник подписа договор за година и половина и позира със синята фланелка 

Чандъров е юноша на „сините“, а първия си професионален договор подписва със „Септември“ през лятото на 2015 година. Преминава през Пирин (Разлог) и Ботев (Пловдив), след което се завръща в Септември. През лятото на 2019 година е преотстъпен на Левски и записва 3 мача. След трансфер в румънския Академика Клинчени, където изиграва 35 мача. От лятото на 2022 година се завърна в Септември.

Асен Чандъров има 5 мача за младежкия, 7 мача и 2 гола за юношеския национален отбор до 19 г. и 7 мача за юношеския национален отбор до 17 г.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.