10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Новият в ЦСКА се включи в първата тренировка на „червените“

0
Тобиас Хайнц, Саша Илич
Facebook.com

ЦСКА се събра за първа тренировка през календарната 2023 година. Новото норвежко попълнение на „армейците“ Тобиас Хайнц се включи в заниманието наравно с новите си съотборници в червено.

На базата в Панчарево бе и котдивоарският нападател Дауда Бамба, който претърпя операция на коляното в началото на ноември. Очаква се той да получи още един шанс от Саша Илич и да покаже своите качества през пролетния дял от efbet Лига.

В понеделник „червените“ ще имат открито за медиите тренировъчно занимание, а старши треньорът Илич ще даде кратък брифинг.

Известно е, че подготовката на отбора ще протече на три етапа, като първият от тях ще е в София, след което тимът заминава за лагер в Турция и отново се връща на българска земя в края на този месец.

По време на лагера в Анталия, който ще се проведе между 16 и 31 януари, е предвидено столичани да изиграят общо 6 контролни срещи, а след прибирането в България още една проверка.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.