10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Михайлов е надъхан да се върне на вратата на Левски

0
Николай Михайлов
Снимка: levski.bg

Стражът на Левски Николай Михайлов премина през труден период през есента, тъй като загуби титулярното си място в състава. Той обаче не се предава, защото се намира в златната за един вратар възраст и вярва, че пред него предстоят хубави години.

Надявам се, че ще успеем да зарадваме привържениците ни. Относно мястото на вратата, мисля, че се конкурираме ползотворно с Пламен Андреев. И двамата направихме добра подготовка. Вече старши треньорът ще решава кой да играе. Сезонът не завърши добре за мен, тъй като получих една контузия в коляното. Работих доста и през почивката, за да мога да започна наравно с останалите. В такава форма не съм бил в последните пет-шест години. Каквото зависи от мен, съм го направил, каза Михайлов.

Искам всички да помагаме за добрите игри на Левски до края на сезона. Започнахме добре, но след това загубихме доста точки. Трябва да направим всичко възможно, за да вземем квота за Европа. Длъжници сме на нашите фенове, трябва да направим серия победи, за да се реваншираме. Ние сами се докарахме дотук и сами трябва да излезем от това положение, каза още Николай Михайлов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.