10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Неделев вече тренира с групата на Ботев

0
Ботев Пловдив
Снимка: Сайт на Ботев Пловдив

Радостна новина за всички привърженици на Ботев Пловдив. Техният капитан Тодор Неделев вече тренира с основната група и се очаква да получи първи игрови минути в някоя от последните контроли на тима преди старта на пролетния полусезон.

Тошко се подготвяше пълноценно по време на последното занимание на „жълто-черните“ в Дубай. То бе възстановително на стадион „Мактум Бин Рахид“, като под ръководството на Бруно Балтазар в него участваха всичките 25 футболисти. Състоянието на Неделев се оценява като добро, което повиши настроението на съотборниците му.

В неделя Ботев пътува от Дубай за България с полет от 21:40 часа местно време и ще кацне на летище София в 01:30 часа българско време.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.