10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Назон се бъзика с Туфа в социалните мрежи (ВИДЕО)

0
Дюкенс Назон, Пламен Крумов, ЦСКА - Хебър
LAP.bg

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон се забавлява по време на предсезонната подготовка на отбора в турския курорт Белек. Бизона намери клип от гостуването на Локомотив Пловдив през есента, в който съперников играч рита силно топката в главата на Лазар Туфегджич. 

Във въпросната ситуация сърбинът се хваща за крака и това предизвика реакция у Назон. Той използва средство от набралата популярност социална мрежа TikTok, с което отговаря на видеото с видео. 

Клипът на хаитянина е от тренировка в Белек, като той е уцелен по главата с топка и се хваща за бедрото, след което започва да куца. 

Зевзекър бързо събра хиляди харесвания и коментари под публикацията си в Instagram, където го следват близо 900 хиляди души. 

„Братко, когато ме ударят в главата, кракът ми се контузва. Просто е“, коментира Туфа. Почти целият отбор се забавлява под шегаджийската публикация. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.