10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри Стоилов се сопна на информации, свързващи казахстанец с Левски

0
Станимир Стоилов
БТА

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, сложи набързо край на трансферната сага около Бауиржан Исламхан. Както е известно, медиите в Казахстан упорито спрягат офанзивния играч за „Герена“.

Исламхан в момента е без отбор, след като наскоро изтече наказанието му за употреба на допинг, а впоследствие записа и два двубоя за родината си, пише „Мач Телеграф“.

„Измама! Лъжа“, споделил Стоилов пред представители на казахстанското издание, което тръбеше, че е въпрос на часове такава сделка по оста Казахстан – България да се осъществи.

Мъри обаче няма място в отбора си за играчи извън Европейския съюз, а освен това на „Герена“ имат горчив опит с казахстанците в лицето на Еркебулан Саидахмед.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.