10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри ще решава за Здравко Димитров напролет

0
Здравко Димитров
Снимка: lap.bg

Левски не се е отказал от футболиста Здравко Димитров. От вековниците ще го наблюдават изкъсо и през пролетта.

В момента той е даден под наем на последния в класирането на родния елит – Спартак (Варна). Крилото изигра силни мачове през първия полусезон. Взе участие в 11 двубоя за “соколите”, в които вкара гол и даде три асистенции.

Един от най-силните му мачове беше именно срещу Левски, завършил наравно 2:2. Спартак има право да го откупи след края на сезона, но последната дума за трансфер ще има старши треньорът на столичани Станимир Стоилов. 

Той е в отлични отношения с новия наставник на Спартак Димитър Димитров. Очаква се Херо да му докладва за поведението на 24-годишния играч, който напусна „Георги Аспарухов“ заради проблеми извън терена, а не заради лошата си игра. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.