ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Много драма и поделени точки между Сити и Тотнъм

0
манчестър сити тотнъм
Снимка: БТА

Манчестър Сити и Тотнъм завършиха наравно 3:3 в последен мач от 14-и кръг на английската Висша лига. Възпитаниците на Пеп Гуардиола и Анге Постекоглу направиха много вълнуващ двубой с един обрат и много изравнявания, като и двата отбора могат и трябва да съжаляват за пропуснатите две точки.

Началото на двубоя бе вихрено. Хюн Мин-Сон откри за лондончани в 6′, но само три минути по-късно южнокореецеът си вкара автогол. Фил Фоудън даде преднина на „гражданите“ в 31′, като така и завърши първата част.

Джовани Ло Селсо изравни за „шпорите“ в средата на второто полувреме, но домакините отново поведоха в резултата в 81′ чрез гол на резервата Джак Грийлиш.

Крайният резултат оформи Деян Кулушевски в самия край на редовното време, засичайки сглава добро центриране на Бренан Джонсън.

Шампионите заемат трето място във временното класиране с 30 точки, докато Тотнъм е на 5-а позиция с три точки по-малко.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.