50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Михаил Вълчев: Рикардиньо е хищник пред гола

0
Левски
Стопкадър: Левски ТВ, снимка: уикипедия

Легендарният централен нападател на Левски Михаил Вълчев се изказа ласкаво за новия водач на атаката на тима Рикардиньо и отправи ясно послание към всички привърженици на „сините“.

Гледах Рикардиньо срещу Рига, когато вкара два хубави гола. Няма спор, това е интересен играч, въпреки че още нямам трайни впечатления от него. Виждам обаче, че има нюх за пласиране да отгатне къде ще отиде топката, явно има и голов истинкт и се очертава като хищник пред гола. Бих се радвал също, ако занапред успява също да задържа и да отиграва правилно топката и да е комбинативен, каза за Nostrabet Вълчев.


Надявам се Рикардиньо да се превърне в сполучлива покупка за Левски и да помогне напролет да играе печаливш футбол. Защото през есента играхме добре в много мачове, но за съжаление останахме без победа в тях, тъй като не успявахме да материализираме многобройните голови положения, които създавахме, допълни Вълчев.

Мисля също, че ако играта на Левски се концентрира върху Рикардиньо, трябва да имаме много активни играчи по фланговете, и халф-бекове, и външни халфове, и крила, които да го захранват постоянно с пасове. Останалото вече зависи от него, но аз съм спокоен, тъй като съм убеден, че Станимир Стоилов ще намира верния подход както към Рикардиньо, така и към всички останали играчи, каза още Михаил.

Дано също Билал Бари да успее да се възстанови и да вземе участие във важните срещи през пролетния полусезон. За мен лично ще бъде любопитно да видя докъде би могла да доведе една вътрешна конкуренция за върха на атаката между Рикардиньо и Бари, и дали понякога могат да играят заедно в атака, добави легендарният централен нападател.

На феновете на Левски пожелавам напролет да се наслаждават на играта на тима и да аплодират неговите победи. Харесва ми, че вярват и подкрепят винаги Левски, което говори, че имат богата футболна култура и са отдадени на любимия тим, завърши Михаил Вълчев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.