10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчев: Търсим само един играч, битката ще е между ЦСКА и Лудогорец

0
Владимир Манчев
БТА

Старши треньорът на Хебър – Владимир Манчев, разясни каква е ситуацията при „гробарите“ към този момент. Пазарджиклии търсят само офанзивен халф, сподели наставникът, който коментира и битката за титлата в родното първенство.

Към момента неговият бивш тим ЦСКА води с точка пред Лудогорец.

„Според мен ЦСКА и Лудогорец са равностойни и битката за титлата ще е между тях, ЦСКА1948 няма да може да се намеси в тази борба. Естествено, ще се радвам ЦСКА най-после да стане шампион“, каза Манчев.

Иван Турицов

„Всички срещи за нас през пролетта ще бъдат много трудни и много отговорни. Необходими са ни точки. Нямаме избор освен да започнем да печелим. Да, имаше обективни причини за нашето представяне през първия полусезон, но вече няма оправдания“.

„Търсим играч за позицията на офанзивен халф и се надявам в следващите 2-3 дни да имаме развитие по този въпрос“, заяви Манчев. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.