10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед разкара резервния си вратар Дубравка

0
Дубравка трансфер
Twitter

Вратарят Мартин Дубравка вече си стегна багажа и се завръща в Нюкасъл Юнайтед. Именно този отбор държи държи правата му, макар да беше преотстъпен в Манчестър Юнайтед за целия сезон.

Той се присъедини към „червените дяволи“ през миналото лято, като изигра два мача през кампанията – в турнира за купата на Лигата – при победите с 4:2 над Астън Вила и с 2:0 над Бърнли.

Така и не е ясна причината за това решение – дали Манчестър Юнайтед няма да има нужда от него или от“ свраките“ го привикват обратно. 

Титулярен вратар на „Олд Трафорд“ е Давид де Хея. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.