10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Майстер oферта за Евро 2024 от Христо Стоичков

0
Майстер оферта евро 2024 Winbet
Майстер оферта от Христо Стоичков

Европейското първенство в Германия набира инерция, а последователите му имат на разположение Майстер оферта от Winbet. Чрез нея, всеки поставил залог в подкрепа на своя фаворит може да получи подарък безплатен залог или врътки от Христо Стоичков. Размерът на наградата се определя от организатора на кампанията.

Към Майстер Офертата

Правила на промоцията:

  • Важи само за срещи от ЕВРО 2024 Германия
  • Зачитат се само единични залози на живо
  • Минимален коефициент на залог: 1.30

За да се квалифицира за награда, залогът ви трябва да отговаря на споменатите по-горе правила. Залозите поставени с Bet Builder или тези уредени с частичен Кешаут също се зачитат за промоцията, стига оставащия залог да отговаря на изискването за минимален залог.

В случай че успеете да се класирате за награда, тя трябва да бъде активирана от секцията с оферти. Там ще откриете и съответните правила и условия на наградата, и след това може да я активирате.

Предложението обхваща както губещите, така и печелившите залози, което означава че всеки може да се сдобие с награда. Офертата ще бъде достъпна цял месец, а именно по време на най-горещите футболни сблъсъци на континента. За пълните правила на офертата може да посетите платформата на футболната легенда.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.