10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец и efbet изпращат 12 фена на гостуванията на „орлите“ в Лига Европа чрез томбола

0
Лудогорец - Руан Круз
Снимка: БТА

Българската компания за спортни залози и игри efbet е официален партньор на родния шампион по футбол Лудогорец. През сезон 2024/2025 „орлите“ успяха да завоюват място в груповата фаза на турнира Лига Европа и малко преди официалния старт на кампанията, разградчани и техния партньор обявиха специална томбола. Тя ще определи общо 12 печеливши, по трима за всяко едно гостуване на Лудогорец в Лига Европа, които ще получат All-Inclusive преживяване с осигурени самолетни билети, хотел и билет за мача!

Efbet и Лудогорец осигуряват следните награди на всеки един от 12-те печеливши фена:

  • Пътуване със самолета на отбора, заедно с играчите, в двете посоки към и от съответната дестинация;
  • Настаняване в хотел;
  • Билет за съответната среща, в сектора за гостуващите фенове.

Как да се включите в томболата?

В рамките на томболата може да участва всеки, който е навършил 18 години и има закупен пакетен билет за домакинските мачове на Лудогорец в Лига Европа този сезон. Ако желаете да се сдобиете с подобен пакетен пропуск за мачовете на „орлите“, може да го направите всеки ден от 10:00 до 18:00 ч. до 24 Септември на базата „Гнездо на орли“. Също така, може да подадете и онлайн заявка на имейл office@ludogorets.com, но там крайният срок е 20 Септември (включително).

Ако разполагате с пакетен билет по посочените условия, значи автоматично попадете в томболата.


Кога ще бъдат обявени печелившите?

Големите късметлии от томболата на efbet ще бъдат обявени след домакинските мачове на Лудогорец в Лига Европа по предварително определен план. Ето и какъв е той:

На 25 Септември Лудогорец приема Славия Прага – в този ден ще бъдат обявени печелившите за първите 2 мача като гост на разградчани, които са:

  • 3 Октомври: Виктория Пилзен vs Лудогорец, град Пилзен (Чехия) – 3-ма печеливши
  • 24 Октомври: Андерлехт vs Лудогорец, град Брюксел (Белгия) – 3-ма печеливши

На 7 Ноември Лудогорец посреща у дома Атлетик Билбао и на полувремето ще бъдат обявени новите печеливши за следния мач:

  • 28 Ноември: Лацио vs Лудогорец, град Рим (Италия) – 3-ма печеливши

На 23 Януари 2025 г. Лудогорец играе срещу Мидтиланд у дома, когато ще бъда тобявени и последните трима късметлии от томболата, които ще спечелят пътуване за следващото гостуване:

  • 30 Януари 2025: Олимпик Лион vs Лудогорец, град Лион (Франция) – 3-ма печеливши

Всяко теглене ще бъде извършено на полувремената по време на посочените домакински двубои, като в томболата ще участват присъстващите на стадиона, които притежават пакетни билети. След края на мачовете пък, печелившите ще могат да научат и всички подробности за наградата.

Желаем успех на всички, които ще попаднат в томболата!

Лудогорец и efbet томбола

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.