10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец представи новия аржентинец

0
Лудогорец
Снимка: Фейсбук, Лудогорец

Лудогорец в лицето на спортния директор Георги Караманджуков официално представи новия аржентинец в тима Франко Русо. Той идва от Майорка и ще играе за „орлите“ с номер 22. Русо премина медицинските прегледи и фитнес тестовете и започна тренировки с нашия шампион в Турция.

„Идвам в Лудогорец, за да постигна успехи във всички турнири. Впечатлен съм от Лудогорец и резултатите му до момента в България и Европа“, каза Русо.

Той е роден в Аржентина, но в професионалната си кариера е играл само за испански отбори – Тамарите, Еспаньол II, Вилафранка, Онтинент, Понтферадина и Майорка, за който има 35 мача в Ла Лига и 1 гол.

Русо е второто ново попълнение на Лудогорец от началото на зимната подготовка. Преди него 11-кратните шампиони взеха Диниш Алмейда от Антверп.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.