10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локомотив (Пловдив) продава вратар на топ отбор във Франция

0
Локомотив Пловдив
LAP.bg

Локомотив (Пловдив) е близо до това да продаде Динко Хоркаш във френската Лига 1. Стражът замина за подпис с Лориен, който е на шесто място и гони участие в Лига Европа или Лигата на конференциите.

Вратарят трябва да мине прегледи и да договори своите лични условия до края на седмицата. Ако всичко е наред, в събота ще се върне в родния Загреб, за да си вземе багажа и да замине окончателно за Лориен. 

Очаква се Локо да получи около един милион евро за трансфера на младока. Динко изигра редица силни мачове в Пловдив. Беше наблюдаван от главния скаут на Лориен в мача с Левски на „Герена“ (1:1), когато отчая „сините“ с изявите си.

Заместник на Хоркаш ще бъде опитния Илко Пиргов, който пазеше преди привличането на хърватина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.