10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо (Пловдив) удари украинци в контрола

0
Локомотив Пловдив
Снимка: БТА

Локомотив (Пловдив) записда победа с 1:0 над Зоря (Лугански) в третия си приятелски мач от подготовката в Турция. Успехът дойде с попадение на Димитър Илиев в 44-ата минута.

Първото полувреме бе равностойно. „Смърфовете“ имаха по-добри положения и можеха да вкарат повече от един гол. Ерик Сорга стреля право в ръцете на вратаря, а малко след това Денислав Александров нанесе изстрел, който профуча покрай левия страничен стълб. В 24-ата минута Бабакар Дион напредна и намери Димитър Илиев, който стреля веднага, но вратарят на Зоря изби в корнер.

Локо най-накрая успя да вкара в 44-ата минута, когато Дион центрира от корнер, Милош Петрович продължи с глава към Димитър Илиев, а опитния футболист прати кълбото в мрежата от близка дистанция.

В 62-ата минута Александър Томаш смени целия състав на терена. Това доведе до сваляне на темпото и положения почти липсваха.

Ивайло Димитров имаше шанс да отбележи, но не успя, а украинците бяха близо до гол в края, но Назари Русин пропиля добра възможност.

В следващата проверка футболистите на Александър Томаш ще премерят сили с Младост (Лучани).


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.