Betano Вземи бонуса

Левски възражда кариерата на Кристиан Димитров

0
Кристиан Димитров
Снимки: Левски ТВ

Във футбола най-хубавото нещо е, че винаги получаваш нов шанс да покажеш, че струваш като играч и може да играеш на високо ниво във водещ отбор. Особено, когато си едва на 25 години и още не си достигнал златната за един футболист възраст, какъвто е случаят с Кристиан Димитров.

Безспорно той е централен защитник с качества и умения, след като доста млад се наложи в Ботев Пловдив и изигра много срещи за националния тим на България. Логично стигна и до траснсфер в хърватския гранд Хайдук Сплит. За съжаление обаче последните три години се оказаха загубени за Кристиан, тъй като не игра редовно в Хайдук, а и още по-малко в румънския Клуж, на който бе даден под наем.

И тук като феята от приказките на хоризонта се появява Левски. А когато те поиска отбор като Левски, трудно може да кажеш „не“. Така че Кристиан не мисли дълго и светкавичният трансфер бързо бе осъществен. Сега двете страни могат да си бъдат взаимно полезни. Станимир Стоилов и „сините“ се сдобиха без пари с качествен изпълнител, който да повиши вътрешната конкуренция в сърцето на отбраната, а Кристиан получава перфектна възможност за рестарт на кариерата си.

Разбира се, дали тя ще бъде възродена, зависи преди всичко от самия Димитров. Той разполага с още пет зимни контроли и достатъчно тренировки, за да убеди треньора, че може да му гласува доверие и да се превърне в основен изпълнител напролет.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.