10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски прибра играчите срещу Джохор, „сините“ се оплакаха от груба игра

0
Съобщение

Левски и Джохор прекратиха приятелския мач след около 55 минути игра при резултат 0:1 в полза на малайзийския шампион. Причина за това решение бяха редица неспортсменски сблъсъци в ущърб на вековниците.

Азиатците влизаха остро в краката на „сините“ през цялото време, като сред най-потърпевшите се оказа Филип Кръстев, който всъщност бе в основата на сблъсъците между играчите на двата отбора.

Левски Джохор

От самото начало на проверката малайзийците действаха нагло и провокираха левскарите. Джохор поведе в резултата чрез Хуан Мунис (24′). Той се възползва от грешка на Патрик-Габриел Галчев и Ноа Сонко Сундберг, като стреля мощно в близкия ъгъл и с помощта на гредата прати топката неспасяемо във вратата на Пламен Андреев. 

Левски Джохор

В началото на второто полувреме напрежението се покачи след поредното нарушение срещу Кръстев, след което играчите на двата тима се скупчиха на центъра, но всичко завърши благополучно.

Малко след това обаче малайзийците отново вбесиха своя съперник и се стигна до грозни сцени в средата на терена, след които този път се взе решение двубоят да не продължава. 

Левски Джохор

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.