10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски не иска да дава и лев за Джавад Ел Джемили

0
Левски
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

Левски няма намерение да плаща каквато и да е сума за крилото Джавад Ел Джемили на кипърския Акритас. Договорът на футболиста е до май тази година.

Той все още не е свободен агент, затова вековниците предлагат процент от последваща продажба и той да дойде още сега на „Георги Аспарухов“. За момента кипърците държат да получат поне минимална трансферна сума. 

Джавад Ел Джемали не попадна в групата на Бруно Акрапович за гостуването на АПОЕЛ Никозия. Това беше ясен знак за неговия трансфер в Левски. „Сините“ го чакат на лагера в Дубай още тази седмица.

До момента през сезона е бил на терена в 15 мача, като има два гола. Може да играе като дясно и ляво крило, както и в ролята на атакуващ халф.

Джавад-Ел-Джамили

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.