Betano Вземи бонуса

Левски иска да впечатли и във втората си контрола в Дубай

0
Левски
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

След като впечатли в първата си контрола в Дубай, която бе спечелена срещу местния Ал Насър, отборът на Левски иска да продължи с добрите си изяви и срещу Ал Кувейт. Втората проверка на „сините“ е днес от 15 часа на тяхната база на дубайска земя. 

Безспорно е, че в спарингите по време на лагера целта на Станимир Стоилов е да избистри състава и да избере най-удачната схема за игра за пролетния полусезон, но колкото и някои да твърдят, че резултататите в контролите нямат значение, все пак всяка победа повишава самочувствието и увереността в силите на играчите.

Любопитно ще е да видим днес как ще продължат с интеграцията си към състава новите попълнения Кристиан Димитров, Асен Чандъров и Рикардиньо, и дали бразилецът ще открие головата си сметка, макар и в неофициален мач. Иначе е логично да се очаква, че от тази среща Мъри ще започва да държи на терена повечко време играчите, които гласи за титуляри през втория дял от първенството, но със сигурност през второто полувреме игрови минути ще получат и много други играчите от разширения състав, включително и младоците.

Днешният двубой ще е полезен за Левски, тъй като съперникът е солиден тим. Все пак Ал Кувейт е ставал 17 пъти шампион на Кувейт, 15 пъти е печелил Купата на Емирството и 5 пъти Суперкупата на страната. Ал Кувейт е също и трикратен победител в турнира за Купата на азиатската футболна федерация. В настоящото първенство на страната си тимът е лидер, като има 4 точки преднина пред втория Ал Араби.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.