10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски бие, новите бележат

0
Левски тренировка Дубай
Снимка: Левски

Левски победи Рига с 3:2 в контролна среща в Дубай. Над всички бе бразилският нападател Рикардиньо. Новото попълнение на „сините“ се отчете с два гола и бе фаулиран за дузпа, която бе реализирана от Асен Чандъров. За Рига гол от дузпа пък вкара българина Георги Минчев.

Двата тима си размениха по един гол от дузпа в средата на първата част. Първо Минчев вкара за латвийците, но още в следващата атака Рикардиньо бе фаулиран и Чандъров изравни от бялата точка.

Левски излезе напред в резултата в 50-ата минута, когато Рикардиньо засече центриране от корнер и прати топката в мрежата.

В 73-ата минута латвийците успяха да стигнат до изравняване, но след само три минути Рикардиньо отново реализира след добра комбинация с Роналдо и донесе победата на тима на Станимир Стоилов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.