10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на Спартак Варна: Можем да хвърлим бомбата срещу Лудогорец

0
Спартак Варна
Снимка: ФК Спартак

Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков е оптимист за представянето на родния му тим, както в първия домакински мач с Лудогорец, така и за целия пролетен полусезон.

От септември миналата година наишият любим Спартак върви нагоре, но през зимната пауза съм убеден, че е надградил още под ръководството на доказан специалист, какъвто е Димитър Димитров. Новите попълнения са качествени и ще вдигнат класата и игровото ниво на нашите. Аз вярвам, че ще останем при майсторите, защото с всичко, което се прави в клуба, показваме, че искаме да правим футбол и заслужаваме да играем елитен футбол, каза за Nostrabet Казаков.


За да се спасим, трябва да побеждаваме и да печелим редовно точки. Всеки мач напролет ще е финал, но вярната ни публика, която винаги е 12-ият наш играч, ще помага на момчетата да се справят с напрежението и да разкриват големия си потенциал, допълни бившият халф.

Срещу Лудогорец в първия мач ще дойдат много хора на стадиона ни, за да видят един вдъхновен Спартак, който играе уверено и тактически правилно. Не се съмнявам че ще дадем битка на шампиона и ще му окажем сериозна съпротива. Ако имаме и малко късмет и спортен шанс, няма да се изненадам, ако хвърлим и бомбата на кръга, каза още Пламен Казаков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.