10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЛАСК Линц показа на ЦСКА, че още е далеч от истината

0
ЛАСК Линц ЦСКА
Официален сайт на ЛАСК Линц

ЦСКА загуби с 1:3 контролата срещу ЛАСК Линц. Два гола в края на първата част и попадение от дузпа дадоха много комфортен аванс на австрийския тим, преди Станислав Шопов да намали резултата също от дузпа.

Още в първите минути на срещата Любичич избяга от отбраната на ЦСКА и отбеляза, но попадението му бе отменено заради засада. В следващите минути натискът на ЛАСК се засили. Хорват имаше шанс да вкара, след като залъга няколко играчи на „армейците“, но Бусато парира удара му по земя.

ЦСКА - ЛАСК Линц

В средата на частта играта се израни, като ЦСКА сътвори първия си шанс да вкара. Удар на Де Нойер по диагонала бе отразен от Шлагер.

В самия край на полувремето ЛАСК реализира два бързи гола. Първо Роберт Жул получи ниско подаване от десния фланг и необезпокояван намери долния десен ъгъл на вратата на Бусато. В предпоследната минута на частта Накамура остави Усор на празна врата и мощният таран нямаше никакъв проблем да направи 0:2.

В началото на втората част ЛАСК отново натисна и спечели дузпа. Резервата Томас Гойгингер застана зад топката и не сбърка.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.