10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кюстендилеца: На Ганчеви не им трябва Спортфайв

0
Иван Велчев - Кюстендилеца
Facebook.com

Лидерът на феновете на ЦСКА – Иван Велчев, изрази мнение относно предстоящото прекратяване на отношенията между „армейците“ и международния спортен оператор SportFive, който се очакваше да е пълноправен помощник за новия стадион „Българска армия“.

“Според мен няма драма и просто Ганчеви ще строят със собствени пари и не им трябва Спортфайв за обезпечение на кредит пред банка, фонд и т.н. Друг е въпросът, че стадионът, без да бъде управляван от Спортфайв, може би няма да носи приходите, които се очакват. Разбира се, това са си мои разсъждения и не мога да бъда сигурен, че съм на прав път”, написа Велчев във Фейсбук под публикация на “червен” фен.

Велчев даде да се разбере още, че комуникация на ниво ръководство – фенове, на практика все още не съществува в пълен мащаб.

“Комуникацията с феновете винаги е била специална, ако изобщо има такава, и бъди сигурен, че нищо по този проблем няма да се промени. Комуникация ще продължава да липсва”, добави Кюстендилеца под коментар на друг фен.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.