10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Краят на една ера: Лудогорец продаде Сисиньо

0

Лудогорец официално се раздели с един от най-силните си футболисти – крайния бранител Сисиньо. Бразилецът ще се завърне в родината си, където ще облече фланелката на Баия. Параметрите по сделката остават конфиденциални. 

Той прекара седем години на „Хювефарма Арена“, като игра и седем мача за националния отбор на България. Любимец е на местните фенове и те ще го помнят със сърцатата си игра и афинитет към атаките. 

Сисиньо напуска си Лудогорец след 245 изиграни мача. В тях отбеляза 6 гола и даде 24 асистенции. 

„В Лудогорец прекарах най-хубавите си години. Оставям много приятели в Разград. Малко съм тъжен, но така е във футбола и спорта. Не си тръгвам завинаги. Ще се видим отново“, заяви Сисиньо на раздяла.

Лудогорец

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.