10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кокала: Не виждам как ЦСКА ще остане първи

0
Емил Велев
Снимка: lap.bg

Бившият старши треньор на Левски – Емил Велев, коментира борбата за първото място в efbet Лига. Според него макар и ЦСКА да е лидер в класирането – няма сериозни шансове да триумфира с шампионската титла. 

„Да, доста оспорвани срещи се изиграха, но се получава надбягване с един кон. Единственият конкурент, който можеше да е на Лудогорец, е Левски. Но „сините“ в последните два месеца записаха много лоши резултати в първенството. Бихме всички антирекорди откъм резултати и затова сме на 14 точки от върха, който за мен е недостижим. Освен, ако не се случи нещо случайно“, сподели Кокала. 

„ЦСКА не го виждам да задържи първото място. Победи на късмет в доста мачове, което също е част от играта. Не казвам, че е невъзможно да стане шампион с късмет, защото сега има и подготовка и трансферен период. Ако направи това, ще го поздравя. Мисля, че Левски ще стигне до второто място. Това може би ще е максимум“, прогнозира Велев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.