10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Киров започва да избистря състава на Берое

0
Берое
Снимка: Сайт на Берое

Треньорът на Берое Николай Киров вече започва да избистря титулярния състав на Берое за пролетния полусезон. Досега той даваше игрови минути на всички играчи в първите контроли, но от утрешния спаринг с Рубин Казан в Турция ще започва да държи на терена по-дълго футболистите, които според него дават гаранции, че ще свършат работа през пролетния полусезон.

Целта на заралии е да се класират във втората четворка в елитното ни първенство, като до този момента те са с равни точки с пловдивския Ботев, който е последния от тази четворка. Със 7 точки повече от Берое са Арда и столичния Локомотив, а седмият Черно море по-напред с 10 пункта.

Беройци обаче са убедени, че новите попълнения ще вдигнат отборната им класа и след една пълноценна зимна подготовка, ще се представят по-добре през есенния полусезон и върху крайното класиране влияние ще окаже единствено това, което те показват на терена.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.