10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кирил Ефремов с ироничен коментар за отменените контроли на Левски

0
Левски
Facebook.com

Популярният актьор Кирил Ефремов бе потърсен от журналисти да коментира пропадналите контроли на любимия му Левски с руските Урал и Спартак Москва. В типично свой стил, Ефремов иронизира ситуацията, правейки и интересно сравнение с руските ракети на Australian Open – Андрей Рубльов и Даниил Медведев.

„Тя, политиката, е навсякъде, но не бива по този начин да се действа. Искам феновете да ми обяснят по какъв начин се помага на агресора, ако се играе със Спартак Москва и Урал?! И освен това по какъв начин се пречи на агресорите, ако не се играе с тези отбори?! И ръководството също да го обясни. Ако това е добре за клуба, моля, няма никакъв проблем и нямам нищо против. Сега ще играем два пъти с Рига и се търси още един противник“, започна Ефремов.

“Да се съберат феновете, да направят един отбор и да играят те срещу Левски. Важното е да не се помага на агресора, явно като се излезе срещу някой руски отбор – се помага. Аз не мога да разбера какво правят ръководството и отборът в Дубай при положение, че там е пълно с руски тимове. И те отиват там и помагат на агресора?!“, недоумява Ефремов, който направи и интересно сравнение.

„В Australian Open защо играят и Даниил Медведев и Андрей Рубльов? Те са руснаци… Себастиан Корда помогна на агресора като се изправи срещу Медведев и го отстрани“, заяви той. „Да си идват тук. И в Боровец да си направят една подготовка, за да не се помага на агресора. Как аджаба отиваме при руските отбори?! Така не се ли помага, да му се невидяло, на агресорите“, смее се той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.