10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Иван Турицов даде безценен съвет на всички в ЦСКА

0
Иван Турицов
Снимка: lap.bg

Защитникът ЦСКА и националния отбор – Иван Турицов, е на мнение, че есенният полусезон дава самочувствие и настроение в отбора. Все пак според него не трябва да има отпускане.

Плевенчанинът очаква тежка битка за титлата с Лудогорец през пролетта. Той припомни как миналата година по същото време отборът се срина, а това не се случва за първи път. 

Ако искат да вдигнат така бленуваната 32-ра титла през май месец, съотборниците му ще трябва да се вслушат в него. 

Турицов Бисмарк Божев ЦСКА

„Първи сме в класирането и е нормално да има настроение, всички са усмихнати. Но не трябва да забравяме какво се случваше предишните години през пролетта и не бива да се отпускаме“, съветва Иван. 

„За всичко сме подготвени, надявам се да играем добрe и да печелим“, добави още той по време на откритата тренировка на ЦСКА. Днес на клубната база в Панчарево Саша Илич изведе състава за начало на подготовката. 

Ето какво сподели сърбинът пред репортерите. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.