10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играчите на ЦСКА разпуснаха с голф

0
ЦСКА
Снимка: ЦСКА

Футболистите на ЦСКА имаха възможност да отпочинат и да прекарат време в игра на голф между тежките тренировки в Белек, Турция.

В петък те изиграха втората си контрола от подготовката на тима в Анталия, като победиха с 3:2 полския Гурник Забже.

От видео клип в социалната мрежа „Instagram“ нападателят Дауда Бамба показва как Джонатан Линдсет и Дюкенс Назон изпълняват ударите. 

Джонатан Линдсет голф

В момента ЦСКА се намира в начален етап на зимната си предсезонна подготовка, като се залага предимно на тежки кондиционни тренировки. 

Иван Турицов призна, че играчите са изморени и това обяснява защо в късните етапи на контролите темпото на игра видимо спада. 

Дюкенс Назон

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.