ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хебър ще търси първа победа в Шампионска лига

0
хебър пазарджик
снимка: официален сайт на ВК Хебър

Хебър Пазарджик приема днес Берлин Рисайклинг Волейс в последното си домакинство от Група В на Шампионската лига по волейбол при мъжете. Възпитаниците на Камило Плачи и германския шампион ще премерят сили в зала „Васил Левски“, а мачът е с начален час 19:00.

„Тигрите“ заемат последното 4-то място във временното подреждане с 4 загуби и 2 спечелени точки. Берлин са 3-ти в подреждането с 2 победи и 2 загуби и с 3 точки повече.

Хебър допусна две загуби в първите си две домакинства в Шампионска лига – 1:3 от полския Заверче и 2:3 от турския Халкбанк. Германците пък победиха Заверче като гост с 1:3 и загубиха от Халкбанк в Турция с 3:1.

Първата среща между Берлин и Хебър в Германия завърши 3:2 в полза на домакините. Ръководството на родния тим призова за мощна подкрепа и дори пусна безплатен вход за феновете.

Хебър, Нефтохимик, Теодор Салпаров

Хебър спечели три от последните си пет официални мача, докато първенците на Германия са в серия от три поредни успеха в последните си пет срещи.

На практика днес се открива най-изгодният шанс за успех на нашите момчета в турнира. Миналия сезон представянето им беше значително по-солидно. Те постигнаха три победи и можеха дори да се класират напред. 

Тогава обаче не пътуваха за Германия за единия мач заради сериозните органичения свързани с пандемията от коронавирус и двете седмици локдаун за всички пътуващи. 

Временно класиране:

1. Халкбанк – 10 точки

2. Заверче – 10 точки

3. Берлин Рисайклинг Волейс – 5 точки

4. Хебър – 2 точки

Хебър

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.