10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хайнц: Искам да вкарам много голове за ЦСКА

0
Тобиас Хайнц
Кадър: ЦСКА ТВ

Новото попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц иска да вкара много голове за тима, както го е направил и в предния си норвежки отбор. На „Армията“ Хайнц отново ще е съотборник с Джонатан Линдсет, като неговото мнение за ЦСКА и София се е оказало решаващо за избора на Хайнц.

Искам да вкарам много голове за ЦСКА и да дам много асистенции, с което да допринасям за отбора. Имам високи цели, а знам, че и ЦСКА има такива. По това си пасваме много добре, заяви Хайнц.

Футболът в Норвегия е бърз и двуостър, и всичко се случва много бързо. Разчита се на физиката. Доколкото разбрах в българското първенство е същото, и за технични и бързи играчи като мен това може да бъде предимство. Ще използвам 100 процента от физиката и силата, която имам, за да помогна на ЦСКА, каза още Тобиас Хайнц.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.