10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гонзо: Целите пред Кръстаич са високи, не може фенове да решават Левски с кой да играе

0
Георги Иванов - Гонзо
Снимка: БТА

Техническият директор към БФС – Георги Иванов, говори пред представители на детско-юношеските отбори от областите Монтана, Видин и Враца. Гонзо обяви какви са целите на селекционера Младен Кръстаич и какво смята за отменените контроли на Левски с руските Красондар, Урал и гранда Спартак Москва.

„Подмладяването на мъжкия национален отбор на България е факт. Целите пред селекционера Младен Кръстаич са високи. Така трябва да е“, почна Гонзо.

„В българския национален отбор трябва да играят само българи. Докато аз съм директор на националните отбори, чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата няма да играе. Достойнство за всички българи е да играят за националния отбор, ако не могат, това бие върху нас. Не искам футболисти от други държави да заместват българските. В някои страни това може да го има, но за мен е порочна практика“, продължи той.

„Феновете не може да определят Левски с кой отбор да играе. Това е малко непрофесионално. Това са контроли, отборът е отишъл там да се подготвя и дали ще играе с руски, украински или африкански тимове, няма никакво значение“, заяви Иванов, който е бивш нападател на „сините“.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.