10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Голям скандал се задава във Варна заради ЦСКА 1948

0
Евгениий Сердюк
Снимка: chernomorepfc.bg

Голямо напрежение може да се съсздаде между варненските Спартак и Черно море, ако бъде осъществена очаквана сделка на „соколите“ с ЦСКА 1948.

Столичани искат да отдадат под наем нападателя Евгений Сердюк. Основен фаворит за подписа на украинеца е Спартак. Проблемът е, че Сердюк пристигна при „червените“ от Черно море, където се представи много силно и бе любимец на феновете.

Евентуално негово преминаване в Спартак ще отприщи истинска война във Варна между двата клуба.

В същото време Черно море също изявява желание да вземе Сердюк под наем. Украинецът премина в ЦСКА 1948 срещу 1 милион лева и с големи очаквания. Представянето му с червения екип обаче бе под всякаква критика и той участва в едва 6 мача, като отбеляза 1 гол.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.