10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Георги Миланов: В Левски прекарах най-хубавия си период

0
Георги Миланов
Снимка: lap.bg

Бившият футболист на Левски Георги Миланов премина в Ал Дафра от ОАЕ преди две седмици. В момента той е при бившите си съотборници, които са на зимен подготвителен лагер в Дубай.

„Радостен съм да се видя с толкова близки приятели, с цялото ръководство и треньора. Много ми е приятно. Минаха две седмици, но имам чувството, че бяха много повече. Чувството е неописуемо да се видя с моите най-добри приятели. Много е приятно чуството, уважавам всички хора“, коментира Миланов. 

„Прекарах година и половина в Левски – най-хубавият ми период в цялата кариера. Да гледам Левски отстрани е малко по-странно, но ще ми се наложи да го гледам. Нямам търпение да започне българското първенство и да гледам Левски.“ 

„Надявам се всички момчета да са здрави. Хареса ми това, което видях като качество и динамика и се надявам така да играят и в официалните мачове“, добави футболистът. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.