10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Георги Миланов подписва в ОАЕ, ще взима 60 бона месечно

0
Георги Миланов
Снимка: lap.bg

Офанзивният халф Георги Миланов отива в отбор от Обединените арабски емирства. Името на тима е Ал Дафра. Клубът е последен в таблицата на елита на ОАЕ и е предложил на левичаря неустоимо предложение от 60 000 долара месечна заплата, които той ще получи.

Договорът на Миланов изтича през лятото, като в него има и специална клауза, според която може да напусне столичани при добро предложение, каквото е това. Смята се, че въпреки обстоятелствата около изтичащия му контракт, „сините“ ще приберат определена сума за бившия играч на Литекс.

Левски ще привлече от Септември Асен Чандъров, който се явява заместник на Миланов. За полузащитника това ще е втори престой на „Герена“. При първия той не успя да се пребори за титулярно място и бързо напусна.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.