10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фифи Перото: Рикардиньо ще къса мрежите напролет

0
Левски
Кадърл: ПФК Левски

Легендата на Левски Стефан Павлов, известен във футболните среди с прозвището Фифи Перото, е оптимист за представянето на своя любим тим напролет.

С тази стойностна селекция, която правим, и след една пълноценна подготовка в Дубай, ще изглеждаме по съвсем различен начин. Станимир Стоилов знае какво да промени, за да видим един вдъхновен и доминиращ Левски. Силно се надявам, че ще бием наред, не само ЦСКА и Лудогорец, но и всички. А от юли вече почваме да отброяваме единайсетте месеца до връщането на титлата на „Герена“, каза за Nostrabet Павлов.


Чух много добри думи за Рикардиньо. Още като дойде и взе деветката, за да позира за снимки, и си спомних за Гунди. Имам информация от специалисти, които са гледали Рикардиньо в Бразилия и от това, което разбрах, дори малко повече от половината от огромния си потенциал дза разкрие, ще къса мрежите напролет. Този сезон той ще стане голмайстор на нашия Левски, а следващия и на първенството, допълни Стефан Павлов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.