10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Ботев Пд изкараха смущаващи факти за строежа на „Христо Ботев“

0
Ботев Пловдив фенове
Facebook.com

Много притеснителни вести разкри председателят на Сдружение „Професионален Футболен Клуб БОТЕВ“ – Борис Гиздаков, на съвместен брифинг с „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Бултрас. Феновете изнесоха скандални подробности за качеството на строежа на стадион „Христо Ботев“

“Има заповед, според която дори „Колежа“ да бъде завършен, и да бъдат сложени седалки на всички сектори, ще бъде издаден Акт 16 само на сектор А и трибуна “Изток”, започна Гиздаков.

От Обединени фракции Бултрас разпространиха и още много смущаващи кадри и информации, както и данни за строежа на „Колежа“.

Ето и част от акцентите от пресконференцията и какви са желанията на феновете на „жълто-черните“:

– Настоява се отпуснатите 12 милиона лева от Община Пловдив да бъдат насочени изцяло към цялостното покриване на стадион “Христо Ботев”.

– Една от важните цели е качественото строителство на “Колежа”. Вижда се, че липсва контрол.

– Иска се повече прозрачност от страна на Общината относно документацията.

– Според привържениците качеството на строителството не е добро и от кадрите, които са, се вижда как мазилката се разпада, а също така има и течове.

– Последната цел е Община Пловдив да осигури нужните средства за цялостното довършване на “Колежа”.

„Очакваме в най-кратък срок от Общината да обявят как смятат да осигурят тези средства“, заявяват феновете.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.