10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Две сделки готви Левски в следващите дни

0
Андриан Краев, Рик Джонатан, Лудогорец - Левски
LAP.bg

Халф ще си тръгне от Левски, а друг ще дойде на негово място. Такива две сделки се пекат на „Георги Аспарухов“ и по всичко личи, че ще се случат съвсем скоро.

От Левски ще си тръгне Адриан Краев, който има съблазнителна оферта от унгарския МОЛ Фехервар и е обяснил на ръководството на „сините“, че иска трансферът да се случи. На негово място на „Герена“ ще пристигне познато име – Асен Чандъров. Плеймейкърът вече игра с екипа на Левски през 2019 година, но не успя да се наложи. Той бе в румънския Академика Клинчени, а след това подписа със Септември.

Станимир Стоилов ще вземе Чандъров под наем, а ако той се представи на ниво, ще бъде привлечен за постоянно.

23-годишният Адриан Краев пък пристигна в Левски през 2020 година и записа доста добри мачове за клуба, като в един момент бе несменяем титуляр.

Все още не е ясно какво ще се случи с Филип Кръстев и дали той ще остане на разположение на Станимир Стоилов. Ако националът премине в друг отбор, то „сините“ ще търсят още един халф, тъй като се разделиха и с Шеху.

До момента новите попълнения са бранителя Кристиян Димитров и нападателя Рикардиньо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.