10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов: ЦСКА не ме потърси, не чувствам вина

0
Кирил Десподов, Келиан ван дер Каап
БТА

Капитанът на националния отбор и настоящ футболист на Лудогорец – Кирил Десподов заяви, че не чувства вина, че не се е върнал в ЦСКА.

Завръщане на „Армията“ е било възможно след неуспешния престой в Каляри и наема в ЛАСК Линц в Австрия, но крилото сподели, че никой от „червеното“ ръководство не го е потърсил.

“Никаква вина не усещам, защото когато съм играл за ЦСКА, съм си оставял сърцето и душата на терена. Затова ме и обичаха толкова много“.

„Аз нямам вина, защото тогава никой не ме потърси да се върна. Всички знаеха, че имам проблеми с Каляри. Това, което съм показвал, е било така и съм го казвал от сърце. Те са 20 000 на стадиона, крещят цинични думи, моята работа е на терена. Не мога да се занимавам с феновете кой какво вика, опитвам се да не ги чувам, но понякога това ме и мотивира”, заяви Десподов пред bTV.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.