10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 не успя да бие петия в Грузия

0
ЦСКА 1948
Facebook

ЦСКА 1948 и грузинския Торпедо Кутаиси направиха безлично 0:0 в приятелски мач, игран на комплекс “Сусеси” в Белек (Турция). “Червените” имаха по-изгодните ситуации в двубоя. 

Те владееха инициативата с по-големи периоди и могат да съжаляват, че не стигнаха до гол. В 21-ата минута Елитон стреля с глава след центриране от ъглов удар, но нацели горната греда на грузинците.

Друга чиста ситуация се откри пред Алекс Колев през второто полувреме, чийто изстрел беше отразен, а малко по-късно Радослав Кирилов не сполучи с опита си за акробатичен удар, но не сполучи. 

В последната минута на мача Мераб Гиагури намери топката по диагонал, но Даниел Наумов изби шут на грузинеца в ъглов удар.

Първата контрола на ЦСКА 1948 завърши с победа над Ханза Рощок (2:1).

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.