10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА взема решение дали да играе с Македония Гьорче Петров

0
ЦСКА
Снимка: Сайт на ЦСКА

ЦСКА е изправен пред важно решение, което трябва да се вземе на най-високо ниво. Решаващата дума ще е на Гриша Ганчев и Данаил Ганчев след консултация с треньора Саша Илич.

Днес „червените“ ще решат окончателно дали проверката с Македония Гьорче Петров да се проведе. Феновете на ЦСКА пожелаха този спаринг да не се състои заради поредица ексцесии с български граждани на територията на Северна Македония и призоваха ръководството да отмени мача, но до този момент той остава.

Причината е, че ако бъде отменен, ЦСКА ще дължи неустойка на агенцията, която организира срещите в Турция. По-късно днес ще стане ясно как шефовете ще процедират и дали желанието на привържениците ще бъде удовлетворено.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.