10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА с втора проверка в Турция, излиза срещу поляци

0
ЦСКА
Снмика: БТА

На днешиня 20 януари лидерът в efbet Лига ЦСКА ще изиграе втората си контрола на турска земя. „Червените“ се изправят срещу полския Гурник Забже, като срещата е с начален час 14:00.

В първата си проверка „армейците“ допуснаха загуба от японския Санфрече Хирошима. Срещата ще се запомни донякъде и с нелепите грешки, които допусна очевидно обучаващата се турска бригада, която отмени три чисти гола заради засади.

Първото полувреме ЦСКА натисна здраво съперника и изпусна страхотни шансове пред неговата врата. След почивката се даде шанс на младоци и азиатците взеха инициативата. 


Очаква се в днешния двубой Саша Илич отново да ротира състава много, като титуляр от първата минута може да бъде и новото попълнение Тобиас Хайнц. В мача с японците норвежецът записа неофициален дебют за столичани през втората част и се отчете с няколко добри комбинации, които обаче не резултираха в нищо. 

„Армейците“ са все още в началото на подготовката си и освен днешния мач, им предстоят още 4 контроли в южната ни съседка. Очевидно е желанието на Илич да не избързва с налагането на един състав, като това е нещо, на което той рядко робува и в официални мачове.

Сръбският спец е доста вариативен и рядко залага на едни и същи стартови 11, ако се съди по досегашната му кратка треньорска кариера. 

Гурник е малко под средата на таблицата в полската Екстракласа. Тимът е на 12-а позиция след 17 изиграни кръга, но е само на 4 точки от опасната зона. 18-и в класирането там е тимът на Пиаст Гливице.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.