10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА иска да стопанисва сам новото си бижу

0
ЦСКА стадион Българска армия
Изображение: ЦСКА

В най-скоро време ЦСКА ще обяви промяната относно строежа на новия си стадион. От клуба са стигнали до разногласия с отговорната фирма „SportFive“ и е взето решение, че тя не е удачен избор за стопанисването на новото спортно бижу в центъра на София. 

„Червените“ ще излязат с официална позиция, която ще отрече излезлите информации в някои медии, че едва ли не ще се пестят пари и стадионът „няма да е по европейски модел“. Въпросната компания е вдигнала няколко пъти предварително очертаните финансови планове. 

Българска армия ЦСКА

Както е известно, ЦСКА вече е осигурил финансирането на новото съоражение и няма да получи нито лев от държавата за него. Тя обаче ще участва с равен дял в дружеството за собственост.

Дори и след раздялата с чуждата компания в Борисовата градина се надяват стартът на строежа да започне през първите месеци на тази година.

„В момента се водят разговори и все още нямам информация, за да ви отговоря категорично. ЦСКА са тези, които трябва да отговорят на този въпрос. Двете страни имаме доста сериозна отговорност към този проект и е нормално нашите отношения да преминават през постоянен диалог по всички възможни въпроси, свързани с общата ни работа“, обяви представителят на германската фирма „SportFive“ за България, Ива Георгиева. 

„Разбирате, че това е, което мога да кажа към момента. Ако има нещо официално, най-нормалното нещо е то да бъде обявено първо от ЦСКА“, добави тя. 

ЦСКА фенове Българска армия

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.