10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА и Македония Гьорче Петров обявиха „НЕ на насилието“

0

ЦСКА и Македония Гьорче Петров завършиха наравно 0:0 в приятелски, игран в Турция. Футболистите на двата отбора излязоха с фланелки „НЕ на насилието“. Днес най-важно беше отправеното послание, защото футболът е не просто игра, а социален феномен, който обединява хора с различен цвят на кожата, религия, култура, бит и тн. 

Самата проверка не се отличи с особено много интересни ситуации пред двете врати. Саша Илич изпробва различни схеми на игра и даде шанс на играчи, които попринцип не получават пълни минути по време на сезона. Още от първите минути лидерът в първенството ни установи траен натиск над съперника.

ЦСКА

След почивката поливин час игра Лазар Туфегджич отправи опасен удар, който премина над вратата. Натискът на „армейците“ продължи и те осъществиха чудесна атака. Туфа напредна по крилото и центрира към Шагоян в наказателното поле, а арменецът отклони с глава и вратарят на Гьорче Петров се отличи със спасяване.

Столичният гранд имаше изгоден шанс да поведе в началото на второто полувреме. Браян Морено напредна отдясно, освободи се от защитата на Гьорче Петров и комбинира със Станислав Шопов, но отново стражът Стевковски изби. 

Докрая на срещата „червените“ бяха по-настоятелни в търсенето на попадение, но съпротивата на съперника се оказа достатъчна за запазването на двете нули. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.