ЦСКА е длъжен да бие, за да затвори устите на критикарите

0
Саша Илич
LAP.bg

Тази вечер ЦСКА излиза за първия си домакински мач от новия сезон в Първа лига. „Червените“ посрещат новака Крумовград, а победата на „Армията“ е задължителна – не толкова заради класирането, а заради спокойствието, което ще даде на Саша Илич и неговите футболисти.

ЦСКА започна колебливо новата кампания, завършвайки наравно като гост на Хебър. Изненадващото бе, че едно равенство веднага отпуши вълна на недоволство от част от феновете на отбора. Само един изминал мач, а критикарството отново изби на дневен ред. 

ЦСКА Хебър Сейни Санянг

И като говорим за критикарство, имаме предвид точно тази дума. Защото критикарството е различно от критиката. То обикновено се основава на безпочвени критики, приливащи в хейтърство. Без аргументация, без никакъв толеранс. Но в ЦСКА би трябвало да са свикнали с това.

Заваляха дори призиви Саша Илич да си ходи. Човекът, който намеси ЦСКА в битката за титлата до последния кръг на миналия сезон, сега е призоваван от някои „критикари“ да напусне – и то след само едно равенство. 

Трудно можем да си представим какво ще настане сред фенските среди, ако случайно ЦСКА не успее да победи Крумовград. Тогава критикарските измерения ще са още по-големи. Тъкмо затова Илич и компания задължително трябва да победят – не за да вземат трите точки, а за да си осигурят време да работят на спокойствие.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.