10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 спазари ас на пловдивското Локо

0
Локомотив Пловдив
Снимка: БТА

Бирсент Карагарен вече може да се счита за ново попълнение на ЦСКА 1948. Днес асът на Локомотив (Пловдив) е имал решаваща среща с хора от ръководството на третия в елита, на която двете страни са си стиснали ръцете. Карагарен е уточнил личните си условия и в близките дни ще се присъедини към отбора, който се води от Тодор Янчев.

Локо също ще получи добра за родните стандарти сума, тъй като се разделя с един от двамата си най-добри футболисти. Карагарен е юноша на Локото и със сърцатата си игра беше сред любимците на феновете на „черно-белите“. През последните години той има мачове и за националния отбор.

Сумата, която ще получат за него в Локомотив, ще бъде инвестирана в привличането на поне две нови попълнения, които да повишат вътрешната конкуренция в състава на Александър Томаш.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.