ЦСКА 1948 е готов да пренапише историята

0
ЦСКА 1948
Снимка: Сайт на ЦСКА 1948

Отборът на ЦСКА 1948 показа, че навлиза в убийствена форма, след като на лагера в Турция записа четири победи и един равен. Вече отчетливо и ясно се вижда, че новият треньор Тодор Янчев започва да убеждава своите подопечни в идеите си, за да ги пресъздават впоследствие те на терена.

ЦСКА 1948 има обигран отбор, а новите попълнения Райън Видунга, Бирсент Карагарен и Педриньо се адаптират успешно към стила на игра и се интегрират към състава. Специално от Карагарен и Педриньо се очаква не само да вдигнат конкуренцията в атака, където са още Георги Русев и Евгений Сердюк, но и да вкарат голове, които да донесат достатъчно точки на „червените“ по пътя към големите им две цели.

А те не са тайна за никого – спечелване на бронзови медали и класиране за европейските клубни турнири, като в Европа може да се излезе както през първенството, така и през турнира SESAME Купа на България, в който тимът на Янчев е четвъртфиналист. 

Която и от двете цели да постигне ЦСКА 1948, това ще е историческо постижение за клуба при едва третия му сезон в групата на майсторите. Обективно погледнато обаче ЦСКА 1948 разполага с отборен потенциал, силни играчи и дълга пейка, за да ликува в края на първенството. 

Собственикът Цветомир Найденов прави това, което правят всички в белите футболни държави – влага сериозни инвестиции в клуба, за да прави футбол, и рано или късно ще получи отплата. Защо не това да стане още този сезон, след като „червените“ имат равностойни и класни играчи за близо два отбора. Нещо, с което у нас могат да се похвалят само Лудогорец и ЦСКА. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.