10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив завъртя зрелищно 4:4

0
Ботев-Пловдив

Пловдивският Ботев направи 4:4 в приятелски мач срещу Рига в първата си контрола в Дубай, която се игра пред погледа на собственика Антон Зингаревич. Двубоят бе с четири полувремена по 30 минути. Над всички бе Елвис Ману, който заби три гола за „канарчетата“, а четвъртият бе дело на Абдулай Траоре.

Рига откри резултата още в 5-ата минута от дузпа, но шест минути след това „канарчетата“ възстановиха равенството с попадение на Абдулай Траоре. Още в следващата атака обаче Рига отново реализира и поведе с 2:1.

В 32-ата минута Рига дръпна с 3:1.

След това се развихри Елвис Ману. Той заби гол в третата част, а в последата вката още две попадения – едно от дузпа и едно за пълния обрат 4:3. В края на мача латвийците успяха да изравнят и оформят крайното 4:4.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.